Tarieven

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


Tarieven en reserveren


Direct reserveren? Klik hier om naar onze online agenda en reserveringssysteem te gaan.


Toelichting tarieven


Je betaalt een vast tarief per dagdeel van 4 uur voor het gebruik van de zaal. Hieronder kun je zien welke service daarbij inbegrepen is. Op de pagina over respectievelijk de bovenverdieping en de benedenverdieping krijg je een indruk van deze beide ruimtes. Een keer langskomen om de ruimtes zelf te bekijken kan natuurlijk ook. Maak dan wel even een afspraak om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.


Als je één van onze zalen huurt, kun je daarbij uiteraard gebruikmaken van onze catering tegen onderstaande tarieven. Deze cateringtarieven zijn per persoon. Gelieve het juiste aantal personen uiterlijk 2 dagen van tevoren per mail door te geven.


Zaalhuur


De tarieven per ruimte worden genoemd excl. 21% BTW

Bovenverdieping per dagdeel € 100,=

Benedenverdieping per dagdeel € 75,=


De dagdeeltijden zijn:

  • ochtend van 8.30u tot 12.30u
  • middag van 13u tot 17u
  • avond van 17.30u tot 21.30u

Van deze tijden wordt uitsluitend in overleg afgeweken.


Het tarief voor de zaalhuur is inclusief:

• Ontvangst met koffie, thee en een koekje

• Gebruik van de zaal in een opstelling naar keuze

• Gebruik van de flip-over met stiften en papier

• Gebruik van het whiteboard met stiften en magneten

• Gebruik van de beamer

• Onbeperkt koffie, thee en water met een koekje

• Schrijfmateriaal en papier


Catering bij zaalhuur


De tarieven zijn per persoon en excl. 6% BTW

• Frisdrank en nootjes € 2,50

• Vers fruit € 1,00

• Eenvoudige lunch* € 7,50

• Uitgebreide lunch* € 10,00

• Luxe lunch* € 12,50


*In het document dat je hier kunt downloaden zie je de samenstelling van de verschillende lunches. In overleg wordt rekening gehouden met je dieetwensen.


Naast de mogelijkheden die De Tuunter zelf biedt bestaat er de mogelijkheid om catering door externe partijen te laten verzorgen. Een aanrader voor je dinerbuffet bijvoorbeeld is restaurant Ka Ho (contactpersoon Ting Liu).


Beschikbaarheid en reserveren


Via onze online agenda kun je precies zien wanneer De Tuunter nog beschikbaar is. In die agenda kun je ook eenvoudig reserveren, gewoon door op de gewenste datum te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Kom je er niet uit? Of wil je overleg? Dan kun je uiteraard altijd even bellen of mailen.


De online agenda staat hier:


knop agenda

In de afgelopen maanden heb ik me geconcentreerd op de herinrichting van de benedenverdieping. Die is nu zo goed als klaar. In deze update wil ik je iets vertellen over hoe de benedenverdieping er nu uitziet en welke gedachten, verhalen en ideeën mij daarbij geleid hebben.


De benedenverdieping is wezenlijk anders dan de bovenverdieping. Boven is gericht op geconcentreerd trainen en werken, beneden is gericht op creatieve activiteiten en plezierig samenzijn. Daarin is ook ruimte voor een persoonlijke touch en wat invloeden vanuit mijn geschiedenis.


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de  mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

VERHALEN BIJ DE HERINRICHTING BENEDEN

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER