De ruimte

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


Boven, beneden of buiten: dit is handig om te weten!


De Tuunter is een unieke trainingslocatie in Oud Verlaat (Zuidplas), vlakbij Rotterdam. Goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer, voldoende gratis parkeergelegenheid, landelijk gelegen, gastvrij en van alle gemakken voorzien.


Onze gasten spreken vaak over onze 'persoonlijke touch'. Die proef je bijvoorbeeld in de lunches, de verse producten uit eigen moestuin, en de zelfgemaakte jam. Ook is die persoonlijke touch merkbaar in het contact en overleg, en in de wijze waarop we met elkaar omgaan: we zoeken de samenwerking op en gaan uit van wederzijds vertrouwen.


Zo is een reservering pas definitief als jij me laat weten dat het doorgaat. Tot die tijd staat hij onder voorbehoud in mijn agenda. Vraagt iemand anders mij dezelfde datum te reserveren? Dan overleg ik met je of je al weet of jouw reservering definitief is. Factureren doe ik achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.


De ruimte boven is iets groter dan de ruimte beneden. De 2 ruimtes hebben ieder hun eigen sfeer en zijn allebei van alle gemakken voorzien.


Ik zorg ervoor dat de ruimte klaarstaat zoals we hebben afgesproken. Ik ga er vanuit dat je zorgvuldig met de ruimte en de spullen in de ruimte omgaat. Gaat er iets stuk? Ontbreekt er iets? Werkt iets niet naar behoren? Waarschuw me even, zodat ik jou en andere gasten een goede ruimte met voldoende goedwerkende spullen kan bieden.


Heb je speciale wensen? Ben je iets van plan waarvoor je iets specifieks nodig hebt? Laat het me weten. Dan kijken we samen hoe we dat het beste kunnen realiseren.


Ook op het gebied van catering zijn er verschillende mogelijkheden. Naast de mogelijkheden die De Tuunter zelf biedt (zie daarvoor onze tarievenpagina) bestaat er de mogelijkheid om catering door externe partijen te laten verzorgen. Een aanrader voor je dinerbuffet bijvoorbeeld is restaurant Ka Ho (contactpersoon Ting Liu).


Neem een kijkje in De Tuunter met behulp van onderstaande virtuele Google Tour. Je kunt zowel boven als beneden rondkijken.

In de afgelopen maanden heb ik me geconcentreerd op de herinrichting van de benedenverdieping. Die is nu zo goed als klaar. In deze update wil ik je iets vertellen over hoe de benedenverdieping er nu uitziet en welke gedachten, verhalen en idee├źn mij daarbij geleid hebben.


De benedenverdieping is wezenlijk anders dan de bovenverdieping. Boven is gericht op geconcentreerd trainen en werken, beneden is gericht op creatieve activiteiten en plezierig samenzijn. Daarin is ook ruimte voor een persoonlijke touch en wat invloeden vanuit mijn geschiedenis.


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de  mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

VERHALEN BIJ DE HERINRICHTING BENEDEN

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER