Boven

Boven


Wat direct opvalt bij het betreden van de trainingszaal op de bovenverdieping, zijn het licht en de ruimte.


De zaal is ca. 125 m2 groot en is flexibel in te richten.


In het midden staat een grote ovale tafel, die over de lengte gesplitst kan worden. De tafel is verrijdbaar, dus kan eenvoudig tegen één van de wanden gezet worden om (nog) meer ruimte te creëren. De tafel biedt plaats voor 16 personen en is voorzien van 16 stopcontacten voor bijvoorbeeld laptops of andere devices. Onder de tafel in de vloer zit het aansluitpunt voor je laptop op het beeldscherm.


Het beeldscherm hangt aan de noordkant van de ruimte. In de zaal is een verrijdbare flip-over aanwezig. Aan de zuidkant hangt een groot whiteboard, voorzien van stiften en magneten. Evenaans aan de zuidkant, maar dan tegen de oostwand aan, is een pantry met koud en warm stromend water, koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast. Koffie en thee wordt voor je verzorgd, maar indien gewenst mag je dit ook zelf zetten in de pantry.


Uiteraard zijn er in de zaal ruim voldoende stoelen aanwezig. Er zijn echter nog andere sta- en zitmogelijkheden. Zo staan er onder het schuine dak aan de westkant van de ruimte 4 comfortabele bankjes om lekker te kunnen zitten, bijvoorbeeld tijdens overleg of het uitwerken van een opdracht. Ook zijn er 2 statafels, uitstekend geschikt voor staande onderonsjes. En bij het whiteboard ligt een groot ovaal vloerkleed, waarop zitballen liggen in 3 verschillende afmetingen. De zitballen nodigen uit tot een actieve zithouding, al dan niet in beweging.


De ruimte is voorzien van een duurzaam verwarmingssysteem dat de zaal in de winter verwarmt en in de zomer koelt. De ramen kunnen open, dus je kunt naar believen ventileren.


Neem hieronder een kijkje in de ruimte met behulp van deze virtuele Google Tour. (Let op: deze Google Tour is een klein beetje verouderd. Inmiddels is de beamer met projectiescherm vervangen door een beeldscherm, en hangen er prikborden op de rode wand.) 

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


In de afgelopen maanden heb ik me geconcentreerd op de herinrichting van de benedenverdieping. Die is nu zo goed als klaar. In deze update wil ik je iets vertellen over hoe de benedenverdieping er nu uitziet en welke gedachten, verhalen en ideeën mij daarbij geleid hebben.


De benedenverdieping is wezenlijk anders dan de bovenverdieping. Boven is gericht op geconcentreerd trainen en werken, beneden is gericht op creatieve activiteiten en plezierig samenzijn. Daarin is ook ruimte voor een persoonlijke touch en wat invloeden vanuit mijn geschiedenis.


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de  mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

VERHALEN BIJ DE HERINRICHTING BENEDEN

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER