Beneden

Beneden


De zaal is ca. 80 m2 groot en is flexibel te gebruiken.


Tegen de oostkant staat een lange, smalle tafel tegen de wand met krukjes eronder, bijvoorbeeld te gebruiken als boeken-, thema- of inspiratietafel. Om een prettige werk- of knutselplek te creëren haalt men de tafel van de wand af en plaatst men de krukjes rondom.


Tegenover deze tafel tegen de westkant staat onder het raam nog een tafel. Deze tafel staat op een vloerkleed en is voorzien van stoelen, en vormt zo een fijne plek voor overleg, brainstormen of vergaderen.


Aan de noordkant onder het raam is een zithoek met een bank zoals we die allen kennen én met een Omaanse palletbank. Een gezellig hoekje om iets uit te werken, om met elkaar in gesprek te zijn of voor zomaar een moment van ontspanning.


In de zuidwesthoek van de ruimte is een keuken met koud en warm stromend water, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron en gasfornuis. Koffie en thee wordt voor je verzorgd, maar indien gewenst mag je die in de keuken ook zelf zetten. Gebruik van het gasfornuis kan uitsluitend na overleg.


Boven de tafel tegen de westkant hangt het beamerscherm. De beamer zelf hangt in het midden van de zaal aan het plafond. Het aansluitpunt voor je laptop zit in het hoekje naast het raam aan de oostkant. Daar is tussen de keuken en het raam een plank bevestigd waarop de laptop geplaatst kan worden.


Tegen de zuidwand van de ruimte staat een flip-over, die tevens whiteboard is. Natuurlijk kan deze flip-over naar elke gewenste plek in de ruimte verplaatst worden.


Indien gewenst kunnen in de ruimte extra stoelen, zitballen en/of statafels geplaatst worden.


Neem hieronder een kijkje in de ruimte met behulp van deze virtuele Google Tour.Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


In de afgelopen maanden heb ik me geconcentreerd op de herinrichting van de benedenverdieping. Die is nu zo goed als klaar. In deze update wil ik je iets vertellen over hoe de benedenverdieping er nu uitziet en welke gedachten, verhalen en ideeën mij daarbij geleid hebben.


De benedenverdieping is wezenlijk anders dan de bovenverdieping. Boven is gericht op geconcentreerd trainen en werken, beneden is gericht op creatieve activiteiten en plezierig samenzijn. Daarin is ook ruimte voor een persoonlijke touch en wat invloeden vanuit mijn geschiedenis.


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de  mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

VERHALEN BIJ DE HERINRICHTING BENEDEN

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER