mogelijkheden

De mogelijkheden in De Tuunter zijn eindeloos


De Tuunter is een unieke trainingslocatie in Oud Verlaat (Zuidplas), vlakbij Rotterdam.


In de buurt van snelweg (A16, A12, A20) en openbaar vervoer (trein en metro), en toch rustig en landelijk gelegen is dit een ideale plek om bij elkaar te komen voor een training, workshop, vergadering, lezing, concert of informeel samenzijn.


De Tuunter heeft een lichte, sfeervolle en ruime (ca.125 m2) trainingszaal boven, en een praktische, gezellige en ruime (ca. 80 m2) workshopruimte beneden. Beide ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en flexibel in te richten. Tafels, stoelen, flip-overs en zitballen kunnen naar believen verplaatst worden. In beide zalen zijn bankjes en zitjes aanwezig om bijvoorbeeld in kleinere groepjes even iets uit te werken of te overleggen, of om gewoon even te ontspannen.


Aan de zuidkant achter De Tuunter ligt de moestuin met terras. Ook daar kan men zitten om iets uit te werken, te overleggen of te ontspannen temidden van de geurige moestuin. De moestuin levert seizoensgroenten en -fruit voor de lunch. Ook groeit er munt en stevia om verse muntthee van te zetten.


Even een frisse neus halen? Of lekker even in beweging om intussen na te denken of te overleggen? Op loopafstand van De Tuunter kan men wandelen bij de Zevenhuizerplas, langs de Rotte of in het Wollefoppenpark.


Gastvrouw Geertien Pols verzorgt graag een heerlijke, verse lunch. In overleg houdt ze daarbij natuurlijk rekening met dieetwensen. Ook behoort vers fruit of frisdrank met nootjes tot de mogelijkheden. Voor andere cateringmogelijkheden, bijvoorbeeld een diner of buffet, vertelt ze je graag welke cateraars in de omgeving dit goed kunnen verzorgen.


In de omgeving zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden. Er zijn diverse Bed & Breakfasts in de buurt, en ook een aantal goede hotels. Geertien verwijst je graag door naar de adressen waar eerdere gasten goede ervaringen mee hebben.


Speciale wensen? Ideeën waarvoor iets specifieks nodig is? Neem gerust contact op. De mogelijkheden in De Tuunter zijn eindeloos en Geertien denkt graag met je mee.

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


Zomer, Alles groeit en bloeit tegelijk…


Het is hard werken in de tuin. Het onkruid groeit, de groenten groeien. Het werk groeit.


Maar het oogsten groeit ook. Heerlijke aardbeien kon ik plukken deze week en alvast wat rode bessen. De kruiden staan er goed bij. De chioggia bieten, (helderrood met een witte binnenkant waarin je weer rode ringen ziet,) zijn in een week tijd verdubbeld in omvang.  Heerlijk om ze rauw, dun geschaafd in een beetje olie met citroen te eten.  Lekker zoet, smakelijk zoetzuur.


Ook mijn onkruid groeit. Dat doe ik alleen weg als het me in de weg staat


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

WAT IS JOUW SMEERWORTEL?

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER