gastvrouw Geertien Pols

Gastvrouw Geertien Pols


Mijn naam is Geertien Pols en ik ben je gastvrouw in De Tuunter.


De Tuunter is een nieuwe stap in mijn carrière, waaraan ik begonnen ben omdat ik De Tuunter graag een centrum wil laten zijn waar mensen rijker en wijzer vandaan komen door wat je met elkaar van elkaar opsteekt.


Ik werk graag met anderen samen aan een doel. Met elkaar wordt het sterker. Ondersteun jij dit doel en wil je als trainer of workshopleider graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen? Dan nodig ik je van harte uit om een keer kennis te komen maken met de ruimte en met mij. Maak daarvoor wel even een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur staat.


In het verleden heb ik vooral gewerkt met mensen die het niet voor de wind ging en hen ondersteund bij het maken van een draai. Daarin heb ik geleerd dat het belangrijkste is dat je je eigen krachten kent en daar gebruik van maakt.


Het tweede belangrijke is dat je hulp durft vragen aan mensen om je heen, groot en klein,daar ben ik zelf ook verder mee gekomen. Want dankzij al die hulp is De Tuunter echt tot stand gekomen.


Het derde belangrijke is een duidelijk doel na te streven, daarin geloven en dat (soms met wat geduld) bereiken.


Dit is de kern van de samenvatting van dat wat je over mij op google kunt vinden.


Ik hoop je een keer welkom te mogen heten in De Tuunter.


Hartelijke groet,


Geertien Pols

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


In de afgelopen maanden heb ik me geconcentreerd op de herinrichting van de benedenverdieping. Die is nu zo goed als klaar. In deze update wil ik je iets vertellen over hoe de benedenverdieping er nu uitziet en welke gedachten, verhalen en ideeën mij daarbij geleid hebben.


De benedenverdieping is wezenlijk anders dan de bovenverdieping. Boven is gericht op geconcentreerd trainen en werken, beneden is gericht op creatieve activiteiten en plezierig samenzijn. Daarin is ook ruimte voor een persoonlijke touch en wat invloeden vanuit mijn geschiedenis.


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

VERHALEN BIJ DE HERINRICHTING BENEDEN

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER