concertagenda

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


Concertagenda


De Tuunter wordt ook gebruikt voor zaterdagmiddagconcerten in huiskamersfeer. Deze concerten worden steeds georganiseerd rondom een thema. Er zijn  hapjes en drankjes passend bij het thema. Ook is er kinderopvang aanwezig, zodat je van zo'n zaterdagmiddagconcert prima een gezinsuitje kunt maken.


De kosten voor de concerten bedragen € 15,- per persoon per concert. Dit is inclusief consumpties (hapjes en drankjes in het thema).


Voor kinderen bedragen de kosten € 2,50 per kind (t/m 12 jaar). Kinderen zijn beweeglijk en nieuwsgierig. Daarvoor is in De Tuunter ruimte en gelegenheid. Het maakt voor ons daarom niet uit of de kinderen naar de kinderopvang gaan (beneden in De Tuunter kunnen ze onder toezicht van een oppas spelen) of bij het concert aanwezig zijn, of misschien wel allebei een beetje. We vinden het wél belangrijk dat de kinderen geen storende factor zijn voor het publiek.


De concerten vinden boven in de trainingszaal plaats. Die zaal is helaas uitsluitend via een trap te bereiken en daarom niet goed toegankelijk voor mensen die geen trappen kunnen lopen.


Meer informatie over de verschillende concerten vind je hieronder. Via de knop kun je verder lezen en/of kaarten bestellen.

Zomer, Alles groeit en bloeit tegelijk…


Het is hard werken in de tuin. Het onkruid groeit, de groenten groeien. Het werk groeit.


Maar het oogsten groeit ook. Heerlijke aardbeien kon ik plukken deze week en alvast wat rode bessen. De kruiden staan er goed bij. De chioggia bieten, (helderrood met een witte binnenkant waarin je weer rode ringen ziet,) zijn in een week tijd verdubbeld in omvang.  Heerlijk om ze rauw, dun geschaafd in een beetje olie met citroen te eten.  Lekker zoet, smakelijk zoetzuur.


Ook mijn onkruid groeit. Dat doe ik alleen weg als het me in de weg staat


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

WAT IS JOUW SMEERWORTEL?

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER