Contact

Contactgegevens


Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL  ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16


Bellen of mailen kan altijd. Een stukje verder naar onderen op deze pagina staat een contactformulier, waarmee je me snel en eenvoudig een bericht kunt sturen.


Routeinformatie


De Tuunter ligt in Oud Verlaat. Dit is een buurtschap dat tegen Rotterdam aanligt en dat hoort bij het dorp Zevenhuizen ZH en bij de gemeente Zuidplas.


Pas op bij het gebruik van oudere navigatiesystemen: het kan zijn dat je navigatiesysteem nog niet weet dat er een bussluis halverwege de Wollefoppenweg ligt als je vanaf de kant van Nesselande komt. Daar kun je echt niet langs en de alternatieve route vind je alleen als je de weg kent. Beste alternatief: terug naar de snelweg, daar doorrijden naar afslag Capelle a/d IJssel, en dan je navigatiesysteem weer volgen.


Heb je graag een routebeschrijving op papier? Die kun je hieronder downloaden:


Kom je met het openbaar vervoer? Download hier de plattegrond met de looproute vanaf metrohalte Nieuw Verlaat tot De Tuunter.


Parkeren


Parkeren kan beperkt op het erf (aan de rechterkant van het erf tot aan de carport is plek voor 4 auto’s) en onbeperkt aan de overkant langs de weg of even verderop in de parkeerhaven tegenover sierviskwekerij Verduyn.


De linkerkant van het erf en het gedeelte voorbij de carport is van onze buurman en Tamariva, met wie wij goed contact hebben. Omdat we dit uiteraard graag zo houden en bovendien de bedrijfsvoering van de buurman niet in de weg willen zitten, verzoeken wij je vriendelijk doch dringend om de linkerkant van het erf en het gedeelte voorbij de carport vrij te laten, en dit deel van het terrein niet te betreden.


Overnachten


De Tuunter heeft zelf geen overnachtingsmogelijkheden. In de omgeving zijn echter meer dan voldoende hotels en Bed & Breakfasts te vinden. Om je een beetje op weg te helpen kun je hier een overzicht downloaden met de verschillende adressen en de afstand tot De Tuunter.


Voor mensen die met het openbaar vervoer komen is er in overleg een fiets beschikbaar, waarmee je naar je overnachtingsadres kunt fietsen. Om er zeker van te zijn dat de fiets beschikbaar is kun je het beste vooraf even contact opnemen met Geertien Pols, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier.


Beschikbaarheid en reserveren


Via onze online agenda kun je precies zien wanneer De Tuunter nog beschikbaar is. In die agenda kun je ook eenvoudig reserveren, gewoon door op de gewenste datum te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Kom je er niet uit? Of wil je overleg? Dan kun je uiteraard altijd even bellen of mailen.


De online agenda staat hier:


Contactformulier


Heb je andere vragen of opmerkingen? Of wil je overleg? Met onderstaand formulier kun je me snel en eenvoudig een bericht sturen. Je kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten.

 
 
 

Trainingslocatie De Tuunter

Wollefoppenweg 109 A

2761 DL ZUIDPLAS

06 - 53 28 56 16

Trainingslocatie

Beste bezoeker,

De Tuunter houdt op te bestaan. Gastvrouw en eigenaresse Geertien Pols gaat van haar welverdiende pensioen genieten. De Tuunter en het woonhuis staan samen te koop incl. alle grond, moestuin en boomgaard. Hier leest u daar meer over. M.i.v. 29 april 2019 zal deze website verdwijnen, evenals de bijbehorende emailadressen voor correspondentie. Dank voor uw interesse.


Ik zie het nog niet helemaal scherp, maar het zijn hele kleine bolletjes. Bolletjes die nu in het voorjaar zichtbaar worden. Het blad is niet echt zichtbaar. Het lijkt alsof het voor glas staat . Misschien is er achter wel wat water te zien. Zeker ben ik niet.


Toch zijn die kleine bolletjes een belofte. Een belofte van iets lekkers. Het zouden zomaar heerlijke druiven kunnen worden, of mooie geurende grassen.


Dat is met alles dat groeit zo. Het belooft wat te worden. In aanleg is het goed, maar dan… Hoe kan het iets worden?


Lees verder

Goed om te weten!

Als je een ruimte zoekt voor een training, workshop, vergadering, lezing, huiskamerconcert of een informeel samenzijn, wil je natuurlijk informatie over de ruimte en de  mogelijkheden. Die informatie vind je hier.

Waar en hoe?

Waar vind je De Tuunter? Hoe kom je het snelst en eenvoudigst bij De Tuunter? Is er een routebeschrijving en/of OV-informatie? Al die informatie vind je hier.

Reserveren

Wil je informatie over de tarieven voor zaalhuur en/of catering? Of wil je direct reserveren? Klik dan hier.

WAT BELOOFT DIT TE WORDEN?

DE TUUNTER


Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZUIDPLAS

geertien@detuunter.nl

06 - 53 28 56 16


DE TUUNTER